Samarbeidspartnere

15.05.2021

Urban Ung planlegger nå å etablere et ungdomshus i sentrum av Arendal. De vil drive det basert på det danske konseptet "Game House". Organisasjonen har tidligere etablert et tilsvarende tilbud på Hisøya Fort, og nå ønsker de å åpne et nytt ungdomshus i fengselet i Arendal nå som de innsatte har flyttet ut. Prosjektet er godt forankret i organisasjonslivet og med kommunen, politiet og NAV. 

Vi i Ungdom, rus og psykisk helse ble samarbeidspartner med Urban Ung 13.11.2020.

Nettside: https://www.facebook.com/UrbanUng/

Metalheads Against Bullying ble startet tidlig i 2015 av Leif Munkelien.

Leif Munkelien ble i 2008 100% ufør etter en ryggskade på jobb, og har alltid hatt et ønske om å få jobbe med barn og unge, og dette gir han den muligheten. Han brenner sterk for organisasjonen og ser bare muligheter for at organisasjonen en dag skal bli en av Norges største antimobbe organisasjon.

Nettside: https://against-bullying.no/

eDialog24 leverer vår tekniske Chat løsning.

Kontaktsenterløsningen eDialog24 ble utviklet av norske Sentinel Software AS i 2000 og etablert som eget selskap i 2003. Idé og hovedfokus for utvikling av løsningen har vært arbeidsflyt med høy grad av kundeorientering. Første kommersielle kunde var Arbeids- og administrasjonsdepartementet (Norge.no /Difi) i 2002.

Mye har skjedd med eDialog24 siden begynnelsen av 2000-tallet og de har nå en offensiv visjon om å kunne tilby verdens beste arbeidsflate for effektiv håndtering av elektroniske kundedialoger.

Nettside: https://www.edialog24.no

Psykisk Helse - Alle har en

De arbeider for å fremme, normalisere og avstigmatisere psykisk helse. De er opptatt av at alle har en psykisk helse, 

Psykisk Helse -Alle har en tilbyr personlige erfaringer, kunnskap, samtaler og informativt arbeid. De benytter seg av flere sosiale medie-plattformer da det er der samfunnet i dag befinner seg. De arbeider for et likestilt samfunn mellom psykisk og fysisk helse. 'De arbeider for deg. 

Facebook: https://www.facebook.com/psykiskhelse.alleharen

Monica vederhus - bloggen tilbaketillivet.blogg.no 

- Rusmisbruker i 18år og runder året 2020 som rusfri 18.desember. Åpen ærlig og rusfri! Startet bloggen da Monica falt ned trappen hjemme og knakk ryggen rett av og det ble oppdaget en alvorlig autoimmune blodsykdom. Monica har slitt med angst hele livet, blitt født inni rusen, opplevd fysisk og psykisk vold og alle skyggesidene ved den livsstilen rusen bringer med seg. Aldri stolt på noen før, men åpner opp ærlig på en blogg alle kan lese. Monica vet hvordan det er når alt er mørkt og har prøvd mange ganger og tatt sitt eget liv, Monica har også drevet med alvorlig selvskading over mange år, men opplever nå en livsgnist og ekte sjelefred. Henne vet alt om hvordan det er å være på begge sider av livet, og ønsker å nå ut med denne bloggen for å spre både lys og håp. Monica jobber aktivt for dem som sliter i hverdagen, igjennom en selvhjelpsgruppe henne har laget på bygda der henne bor, Monica er også varamedlem i rusettervernet. Monica har bare vært nykter i ett år snart, men har lært hvordan man kan komme tilbake til livet, og derfor navnet på bloggen.

Blogg: https://tilbaketillivet.blogg.no

Bli vår Samarbeidspartner:

Vi i Ungdom Rus og Psykisk Helse ønsker oss samarbeidspartnere som vi kan reklamere for og som vi kan få hjelp til å lage profilartikler hos, og som hjelper oss med å nå ut til flere.

Ønsker du eller din organisasjon og utvikle et samarbeid?

Kontakt oss på: post@urph.no

Vi søker deg som vil hjelpe oss! 

Føler du at du kan bistå, så send oss  gjerne en melding eller ta kontakt.